Van Emmaus naar Emmaus
Door: Giri
Blijf op de hoogte en volg Giri
04 Maart 2011 | Nederland, Tegelen
10 jaar geleden ben ik begonnen aan mijn camino naar Santiago. Toendertijd ben ik gestart in Le Puy-en-Velay. 2 jaar later ben ik van Vézelay naar Le Puy-en-Velay gewandeld.
Nu wil ik naar - of althans richting Jerusalem - gaan. Om het eerste af te maken en met het tweede te beginnen ben ik van plan om vanuit Emmaus Feniks in Tegelen te gaan pelgrimeren naar Vezelay om van daaruit richting Wenen te gaan.
Ik heb wel een richting maar geen tijdsplanning. Het kan twee jaar, het kan een jaar duren en het kan dat ik over 3 weken weer terug ben en het gevoel heb dat ik KLAAR ben.
Met wat dat weet ik nog niet.
Wat ik ook weet, dat ik niet alleen loop, mijn maatje Yasmin loopt met me mee de eerste 9 dagen.
Groetjes Giri
05 Maart 2011 - 04:05
Yasmin Verschure:
Hartstikke goed - ik loop een stukje met je mee!
Knuffel,
Yasmin -
05 Maart 2011 - 12:42
Sandra:
het komt zoals het komt ! In gedachten lopen we ook een stukje met je mee.
Kom gezond weer terug.
Goede reis
groetjes Sandra en Andy -
10 Maart 2011 - 13:38
Petra Koll:
Ik vind het geweldig dat je deze uitdaging aan gaat. Ik ga je zeker volgen.
Het ga je GOED !!
Knuffel,
Petra & Robbie -
11 Maart 2011 - 21:13
Monique:
Ik wens je alle geluk toe en vind het super dapper dat je deze tocht gaat maken Je laat bij mij een grote goede indruk achter en zal je dan ook vreselijk gaan missen Maar ik weet dat het voor jou beter is en wens je een goede reis toe Kom gezond aan mijn vriend en zal je zeker gaan volgen in de toekomst Tot wederziens goede vriend -
12 Maart 2011 - 08:16
Nico:
We hebben je vanmorgen uitgeleide gedaan
Iedereen was erg onder de indruk, van de kleiner wordende man met rugzak. die ziijns weegs ging!
De warmte die jij hier achterlaat, was onder de buitentent te voelen
Het ga je goed old buddy!!
Ik zal je volgen, en in mn hart bij me voelen -
13 Maart 2011 - 07:20
Karel:
Ik heb te laat je mail gezien naar deze mooie site. Maar toch leuk dat we een traject nu samen gaan lopen! Kunnen we mooi 'even' bijpraten. Tot straks. -
13 Maart 2011 - 08:22
Monique 2:
Goedemorgen!
Samen aan het lopen en de reis begonnen? Ik kwam een tekst tegen die ik mooi vind en die wellicht pasend is? "Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond."Hij is van Jan Brokken.
Fijn dag, x, M -
14 Maart 2011 - 07:01
Gerda :
Met een enorme bewondering kijk ik af en toe even over je schouder en rugzak mee lieve Giri. Een hele verrijkende en inspirende tocht met mooie ervaringen.
Take care en Geniet!!
liefs,
Chantal -
14 Maart 2011 - 17:53
Lennie:
Lieve Giri, je staat bij mijn favorieten,
het plekje waar je hoort !
Heel veel liefs en kracht.
Ik ga je volgen en leef met je mee! -
15 Maart 2011 - 17:00
Eugene:
Hoi Giri en Yasmin, Super dat jullie onderweg zijn.Ik ben best wel een beetje jaloers. Ik wens jullie veel ont-moetingen toe. groet eugène -
15 Maart 2011 - 22:14
Therese:
Hoi lieve Giri,
We zien elkaar niet vaak, maar ik zal je heel erg missen, totdat je weer veilig terug bent.
Ik hou van je. -
20 Maart 2011 - 18:17
Karel:
Bijna is het zover. Ik heb er genoten van onze 24 km samen wandelen vorig weekend. Geniet nu ook van al je volgende dagen! Karel. -
20 Maart 2011 - 19:13
Jolanda:
Kei-knap dat je dit gaat doen! Een oosterse wijsheid zegt dat "zelfs een weg van duizend mijl begint met één enkele stap", maar het vraagt nog wel wat om die eerste stap te zetten... wij doen het je niet na. We wensen je een goede reis en vooral dat je ervan mag genieten!
Liefs, Patrick en Jolanda -
20 Maart 2011 - 19:24
Liane + Fred:
morgen begint de lente en jij gaat
op weg. Je weet wat wij jou wensen.
Wij denken aan jou - kom gezond terug. Tot ziens Giri!
Liane en Fred -
08 April 2011 - 05:53
Fred Und Liane:
Lieber Giri,
wir denken oft an dich und reden viel von dir.
Weiterhin eine gute Zeit für dich und Gottes Segen.
Liebe Grüße
Fred und Liane